top of page

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op sommige vragen die we vaak krijgen. Staat die van jouw er niet tussen? Neem contact op met ons en we helpen jou graag verder!

Wat kopen jullie allemaal op?

Wij kopen alle soorten residentieel vastgoed. Dus woningen, appartementen en bouwgronden. Dit mag zowel ‘instapklaar’ of ‘te renoveren’ zijn. We bekijken eigendom per eigendom in functie van het rendement die kan behaald worden.

2

Zijn jullie echt geen immo-kantoor?

We beschikken over alle officiële erkenningen die in België noodzakelijk zijn als vastgoedmakelaar. Maar in dit geval kopen wij zelf aan en treden wij op als koper. We houden die zaken dus strikt gescheiden.

3

Hoe maken jullie een schatting?

Wij maken een analytische schatting op basis van de actuele grond- & constructiewaarde en koppelen die berekening met woningen die verkocht werden in de buurt. We beschikken over een BIV erkenningsnummer, over een erkenning bij de Vlaamse belastingdienst en over een erkenning bij de Kamer van Vastgoedexperten. Het schattingsverslag die je van ons krijgt is dus professioneel en onderbouwd. Je kan ons verslag zelfs gebruiken in het kader van successierechten of voor de bank, en dat volledig gratis!

4

Moet ik meteen na de verkoop verhuizen?

Nee, je bepaalt zelf wanneer je vastgoed vrijkomt. Indien je wil blijven wonen via een huurcontract, kunnen we ook daar een regeling voor treffen. Alles is bespreekbaar. Mensen spreken mensen….

5

Verdere vragen?

Bel ons gerust op met verdere vragen (0499 83 71 40), we helpen je graag verder!

Neem snel contact op via ons contactformulier, of Bel ons gerust op : 0499 83 71 40

Je huis verkocht zonder
zorgen!

bottom of page